Inaugurata oficial in vara anului 2013, terasa hotelului Senator ofera o ambianta perfecta pentru o iesire relaxanta in aer liber. Ideala pentru un pranz de afaceri dar si pentru o iesire seara cu prietenii, terasa inglobeaza aceleasi valori consacrate ale Hotelului Senator, completand astfel lista de facilitati oferite. Cu o capacitate de aproximativ 80 de persoane, terasa lansata recent se remarca prin atmosfera relaxanta, un adevarat refugiu de la agitatia cotidiana.

Terasa este locul ideal pentru organizarea de evenimente, de la aniversari restranse pana la botezuri sau nunti, fiind o completare a serviciilor oferite de restaurantul hotelului Senator. Meniul disponibil pe terasa include o serie diversificata de preparate internationale, ce se pot servi atat pe terasa, cat si in restaurant.

Barul exterior cu o multitudine de bauturi alcoolice si racoritoare completeaza perfect ambianta terasei, oferind suport complet pentru evenimentele organizate in incinta. De la berea la draft pentru meciurile vizionate cu prietenii, pana la cafea, fresh-uri sau vinuri alese pentru intalniri de afaceri, echipa Hotel Senator a selectionat cele mai bune sortimente pentru ca experienta dumneavoastra cu terasa sa fie una memorabila.

Va asteptam cu drag!